sâmbătă, 21 martie 2015

SEARĂ CULTURAL - ARTISTICĂ


           Seara culturală, a fost deschisă de către vicepreşedintele asociaţiei, Neumann Berty care, cu multă căldură sufletească a întâmpinat participanţii.
În continuare, a luat cuvântul şi secretara asociaţiei remarcând faptul că, participarea la activităţile asociaţiei a devenit cu timpul cu adevărat semificativă şi reamintind că unul dintre deziteratele asociaţiei îl constituie tocmai creşterea coeziunii şi colaborării sociale.
A urmat lansarea ultimului volum de versuri al doamnei Lucreţia Tiţa – „Prietenia şi aprecierea schimbă lucrurile”, volum întâmpinat cu cordialitate de către scriitorii tulceni Olimpiu Vladimirov şi Tănase Caraşca, care au citit celor prezenţi şi din creaţiile proprii.
Momentul muzical al serii şi care a încântat auditoriul, a fost susţinut de un grup de copii ai Liceului de artă „George Georgescu”. Fără îndoială că punctul de atracţie al serii, l-a constituit tombola pregătită din timp de către membrii asociaţiei.   Au fost pregătite o sută de pachete – prin contribuţia membrilor asociaţiei dar şi a unor sponsori - care au fost distribuite prin tragere la sorţi participanţilor. Mulţumim pe această cale, tuturor sponsorilor!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu