sâmbătă, 11 februarie 2017

Parlamentul Seniorilor



Parlamentul Seniorilor este un for consultativ, care reprezintă interesele vârstnicilor din România, și susține un cadru legislativ modern, benefic creșterii calității vieții acestora.

Acest for consultativ, apărut printr-o inițiativă a Confederației Caritas România și  a Asociației C.A.R.P. “OMENIA” București și co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă, în perioada 01.01.2016 - 30.04.2017, reprezentat către de dl. Gheorghe Chioaru, în calitate de Președinte Onorific și de către cei 8 membri ai săi, va fi prezent în Parlamentul României în data de 21 februarie 2017, la Comisia de sănătate și familie, Comisia de protecție socială și Comisia pentru Drepturile omului și ale minorităților naționale, pentru a propune parlamentarilor recomandări privind îmbunătățirea legislației pentru persoanele vârstnice din România. 

Persoanele vârstnice reprezintă o categorie socială vulnerabilă care se confruntă cu numeroase lipsuri și dificultăți ale căror dimensiuni reale ar necesita o lege unitară de protecție a vârstnicilor.

Sugestiile dumneavoastră cu privire la îmbunătățirea legislației pentru persoanele vârstnice, ar putea completa recomandările adresate parlamentarilor, de aceea le așteptăm cu interes pe adresa: senioriinactiune50gmail.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu