luni, 2 octombrie 2017

Concursul s-a terminat, ne pregătim de următorul.



Concursul de fotografie ”Sofia Vrabie” ediția a III – a s-a terminat, concurenții(grație cofinanțării primite de la Consiliul Județean Tulcea) și-au primit deja premiile și o parte dintre fotografiile acestora se pot regăsi în calendarele A3 și A5, editate și distribuite gratuit, atât concurenților, invitaților, membrilor asociației dar și  voluntarilor care ne-au sprijinit, odată cu ultimul număr al revistei Seniorii Tulceni -9(revistă cofinațată de Primăria Tulcea).



Dar, următorul concurs de fotografie deja face primii pași și, ambiționați, împreună cu inimosul profesor Șolcă Petru și alături de unii dintre cei mai buni fotografi ai noștri, (printre care și cunoscutul câștigător al premiului  I de anul acesta, dar și de anul trecut – Leonov Valeriu), vom merge într-o excursie în munții Măcinului, pentru a deprinde de la dânșii și alte secrete ale artei fotografice și a ne perfecționa, astfel ca, în toamna următoare să venim cu  fotografii care – sperăm – le vor eclipsa pe cele din acest an.
Vom anunța în data excursiei cât de curând(probabil 21 octombrie, dacă  buletinul meteo nu va anunța ploi). Prețul unui bilet va fi de 20 lei(autocar de 54 persoane). Vă puteți înscrie scriindu-ne pe adresa: senioriinactiune50@gmail.com

Vă așteptăm!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu